top of page

   Εναλλακτικές Θερινές        Διακοπές Ειρήνης 2016 

          (στην Βλάστη Κοζάνης)

 Ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος ΙΑΣΩ στο Βόλο (20 χρόνια λειτουργίας) Διοργανώνει κάθε χρόνο ( Ιούλιο ) τις Εναλλακτικές Θερινές Διακοπές Ειρήνης

για μικρούς και μεγάλους, σε κάποια όμορφη επιλεγμένη τοποθεσία.

 

Σκοπός μας είναι:

1) Να βιώσουμε συνθήκες Ειρηνικής Συμβίωσης .

2) Να έρθουμε σε επαφή με εναλλακτικούς τρόπους

                      βελτίωσης της Υγείας, Επικοινωνίας .

 17 χρόνια τώρα αποκτήσαμε πείρα. Διαθέτουμε ολόκληρο τον εξοπλισμό κουζίνας, τραπεζαρίας, κ.α. Όλες οι απαραίτητες εργασίες γίνονται από εμάς τους ίδιους σαν "υπηρεσίες’’. Συμμετέχουν άτομα από όλη την Ελλάδα (και το εξωτερικό). Ένας παράδεισος για τα παιδιά και εφήβους. 

 

Όλα προσφέρονται αφιλοκερδώς. Δεν έχετε παρά να πάρετε τα παιδιά σας , τα ατομικά σας είδη, την Καλή σας διάθεση και να μας ακολουθήσετε. 

 

           Είναι βέβαιο πως θα ξανάρθετε…....

 

 Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

Σύλλογος ΙΑΣΩ

 

Αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός Σύλλογος στο Βόλο που ασχολείται από 20ετίας με έναν Αρμονικό τρόπο Ζωής .

Μας ενδιαφέρουν θέματα Ανανέωσης Σώματος -Συναισθηματικής ,Νοητικής ισορροπίας – Επικοινωνίας.

Γενικά υπάρχει ένα καθημερινό ποικίλο Πρόγραμμα Αυτογνωσίας- Εναλλακτικών Θεραπειών - Εκδηλώσεων - Παιχνιδιών- Χορού -Ψυχαγωγίας - Φροντίδας Υγείας κ.α.

 

Οργανώνουμε διάφορα Σεμινάρια - Ομιλίες - Εκδηλώσεις - Προγράμματα Ζωτικότητας ευεξίας στην όμορφη αίθουσα μας και στα Κοινωνικά Κέντρα του Δήμου Βόλου .

Στήσαμε την ''Οικοκοινότητα Διμηνίου'' και λειτουργούμε τις

''Εναλλακτικές Θερινές Διακοπές Ειρήνης'' κάθε χρόνο από το 2001

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

  

Τα νέα μας

-- Σήμερα ενεργοποιήθηκε μια Παγκόσμια αφύπνιση. Η σημερινή κατάσταση είναι ένα κοινωνικό τσουνάμι, που μας οδηγεί σταδιακά σε μια  ΄΄Χρυσή Εποχή΄

-- Μεταμορφώνεται  η γενική μας συμπεριφορά πλέον από ατομική , σε ευρύτερη οικογενειακή  Λειτουργούμε όχι σαν Εμείς και οι Άλλοι  αλλά σαν   Όλοι Εμείς

--Ό,τι παλιό πλέον στη Ζωή μας έχει ραγίσει . Το μέλλον χρειάζεται νέους χειρισμούς  Χαρούμενα Αισιόδοξα ,Συλλογικά ,χωρίς αντιπαλότητες και έριδες.

 -- Μας ξεδιπλώνεται το βιβλίο της Φύσης και όλων των όψεων της Ζωής και το μελετάμε καθημερινά . Εδώ βρίσκεται το μυστικό της ανανέωσης . Γεννιέμαστε εν ζωή.

  Αφήνουμε τα παλιά πρότυπα στη ζωή μας και ζούμε δημιουργικά στο εδώ και Τώρα.Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό σε κάποιον βαθμό θα σωματοποιούν τις δυσαρμονίες τους και .....

--  Οι Οικοκοινότητες  είναι μελλοντικά μοντέλα διαβίωσης ...πιό κοντά στο μέλλον

 

​Η Οικοκοινότητα μας

 Είμαστε μια ομάδα ατόμων – οικογενειών που διαμένουμε στον Βόλο σε μία όμορφη πλαγιά , με θέα τον Παγασητικό και το Πήλιο, σε κτήμα 9 στρεμ. με κάποιες εγκαταστάσεις και δημιουργήσαμε έναν πυρήνα, μια ευρύτερη ομάδα (Οικοκοινότητα) και δραστηριοποιούμαστε σε μια Θετική στάση Ζωής.

Προτιμάμε να ζούμε .

Όσο το δυνατόν χωρίς τσιγάρο , καφέ ,ποτά , πολυφαγία , αρνητικές ειδήσεις και συζητήσεις , αλλά με υγιεινή διατροφή , θετικές εικόνες ,ακούσματα , αισιοδοξία ,με χαρά ,ομαδικό πνεύμα αποδοχής και συνεργασίας ,μικρή κατανάλωση, με επικέντρωση σε στόχους υγείας , προσφοράς , δημιουργικότητας……

Φροντίζουμε

Το σώμα μας να είναι γεμάτο ζωτικότητα και υγεία και όχι εξουθενωμένο, τοξινωμένο,                     στρεσαρισμένο.

Τα συναισθήματά μας να είναι γαλήνη , ασφάλεια , τρυφερότητα , καλοσύνη  και όχι θυμός, άγχος.

Οι σκέψεις μας να είναι ανιδιοτέλειας, ομαδικότητας και όχι αντιπαλότητας , εκμετάλλευσης , πλεονεξίας.

Για Υγεία ασχολούμαστε με όλες τις όψεις του εαυτού μας ( Σώμα , Συναισθήματα , Σκέψεις ….) .

Η Φιλοσοφία μας

-- Πιστεύουμε πως η Ειρήνη πρέπει να βιώνεται και να περνά στις συνειδήσεις όλων μας όχι σαν ‘’εμείς & οι άλλοι ‘’ αλλά σαν ‘’ όλοι εμείς ‘’ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκευτικών ή πολιτικών πιστεύω κ.λ.π.

Η συμφιλίωση των ανθρώπων δεν είναι κάτι που θα γίνει και τελειώσαμε. Είναι κάτι που ’υφαίνεται' συνεχώς από τον καθένα μας, είναι δηλαδή υπόθεση όλων μας , γι ‘ αυτό και χρειάζονται προσεγγίσεις κυρίως με βιωματικό και μαζικό χαρακτήρα και όχι στεγνά με έριδες και Πολιτικές αντιπαραθέσεις .

Το μέλλον χρειάζεται νέους χειρισμούς με ομαδικότητα , αισιοδοξία και χαρά.

Είμαστε μία ευρύτερη οικογένεια , πού αισθανόμαστε ελεύθεροι ,φιλικά ,πιο κοντά με όλους , εκφραζόμαστε ελεύθερα , κλαίμε ,γελάμε, δίνουμε και παίρνουμε στοργή, κατανόηση ,αγάπη, βαθύτερη επαφή και σχολούμαστε μόνο με Θετικό Δημιουργικό έργο.

Πιστεύουμε πως είμαστε πολλοί και μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά.

Νιώθουμε υποστηρικτική ενέργεια και οικογενειακή ενδυνάμωση σε δύσκολες στιγμές….

Φίλε Αναγνώστη .

Η ‘’φωνή’’ μας αυτή έχει μία ‘’συχνότητα’’. Αν δονείσαι εκεί τηλεφώνησέ μας .

Έχουμε κάτι να πάρουμε ο ένας από τον άλλον.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

bottom of page